Przetwórstwo Owoców i Warzyw Anna Wagnerowska

ZOBACZ NA MAPIE

Przetwórstwo Owoców i Warzyw Anna Wagnerowska

Przetwórstwo Owoców i Warzyw Anna Wagnerowska

Przetwórstwo Owoców i Warzyw Anna Wagnerowska jest jednym z najdłużej działających prywatnych zakładów przetwórczych na Lubelszczyźnie. Została założona 1984 roku przez Włodzimierza Wagnerowskiego i do dziś pozostaje firmą rodzinną. Nasz zakład specjalizuje się w produkcji owoców schładzanych w cysternach oraz przecierów owocowych konserwowanych SO2. Od samego początku nasza firma współpracuje z największymi zakładami spożywczymi w kraju i za granicą. Nasze produkty wykorzystywane są przede wszystkim do produkcji koncentratów, soków, przecierów oraz słodyczy przez liderów polskiego rynku oraz przez duże Niemieckie, Austriackie i Francuskie koncerny. Z wieloma z nich współpracujemy nieprzerwanie od niemal 40 lat, czyli od początku istnienia naszej firmy, co świadczy o pełnym zaufaniu do naszych produktów wynikającym z jakości oferowanego przez nas towaru. Jakość tą uzyskujemy dzięki wieloletniemu doświadczeniu na rynku owoców. Surowiec do produkcji naszych  towarów pozyskujemy prosto z lokalnych gospodarstw, w których wiedza o ich uprawie przekazywana jest z pokolenia na pokolenie. Miejscowi rolnicy stanowią podstawę naszej sieci dostawców. Wzajemna współpraca i wymiana wiedzy na temat uprawy, nawożenia i zbiorów owoców przekłada się w dalszej kolejności na uzyskanie wysokiej klasy owoców. Z uwagi na wysoką pozycję naszego zakładu na mapie przetwórczej owoców w kraju i za granicą a co za tym idzie rosnącym nieprzerwanie zainteresowaniem naszymi produktami , z roku na rok nasz zakład jest modernizowany oraz zwiększane są moce przerobowe. Wszystko po to, by spełnić oczekiwania naszych kontrahentów.

Przetwórstwo, owoców i warzyw, wagnerowska, przetwórnia, skup